Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко сме останали с 164 ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

a

каде и кои дни са срещите
    алфа ромео 164 тс супер

Comment

Re: a

Първоначално публикувано от ivo 164
      каде и кои дни са срещите
      незнам дали мен питаш ама ето тук пише
      http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=15652
      часа е променен 17:00 за летния сезон
      .....тук можеш да следиш http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... start=1500
      Alfa Romeo 164 Super T.SPARK

Comment

Елате повече
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

и една от мен

винаги съм мечтал за тази кола, вече я притежавам,макар и с проблем от няколко дни.но ще се оправим. Все пак съм щастлив

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

и аз имам 164 тд 93 г. несте сами ;] ама мно ядовбе ми праи тая количка бее ама сие обичам имали някои да ми кайее горедоло цени на частите и как варвят

Comment

Аз пък карам само 80% от Алфа164, защото другите 20%(300кг) са в мазата.
              Alfa164 T.S 148++ HP
              Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Първоначално публикувано от alfaracer
                Аз пък карам само 80% от Алфа164, защото другите 20%(300кг) са в мазата.
                Поне свали ли я под 10 сек 0-100 ?
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Ами километража се развали преди 2 години, сега търся алтернативен метод за измерване.Определено има разлика след олекотяването, вече не ме изпреварват толкова в града.Сега се мъча да разбера защо на бензин леко ми прекъсва и работи по-лошо от колкото на газ.
                  Alfa164 T.S 148++ HP
                  Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

пишете ме и мен

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

И мен вече
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Wishmaster Покажи съобщение
                        Колега не прави тази грешка като мен. Не че колата е лоша дори изобщо. Но за смяна на андренажен ремък трябва да чакам 2 месеца за да го доставят, другото оказа се че се зацепвал със специални инструменти които и те трябва да се купят ~300лв. стрували. Като се сменя маслото на скоростите имало и филтър за който пак се чака 2 месеца за да се достави. Ако не ми вярвате питайте 75 2.0 Turbo(Павлин). Човека се фана за главата с тая кола. Иначе за самият автомобил не мога да кажа нищо лошо. Може след 2-3 години да има части вече но в момента е ....... брада.
                        Човека(Павлин) е фен на надеждните автомобили,ФАК-концерна.....
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Тези автомобили за красиви,мощни и злобни на пътя . Аз много си обичкам моята баба яга.../така си я наричам/, но за мен това е страхотен автомобил откакто я имам съм многооо доволна... но за жалост трябва да я продам.. за да си купя по-нова , но Алфа Ромео...
                          Алфа Ромео 164 2.0л 91г.

Comment

И от как аз я купих вече го забрави форума

Comment

дали някога ще можем да се съберем всички,164 2,0 тс супер,106киловата...преди две години се оженихме!!!

Comment

и мене ме пишете чак сега видях темата

Comment

Working...
                                X